HOLD OG PRISER

Kontakt mig på: kb.skovmand@gmail.com

- for at høre om der er plads på nedenstående hold

- hvis i er en gruppe på min 6 personer er der mulighed for at oprette nye holdOBS:

Der er ingen Qigong træning fredag den 9. oktober og fredag den 16. oktober

Tai Chi 18 Qigong 

Fredag kl 10.00 - 11.30   

 

QIGONG  

-  VEJEN TIL AT OPLEVE RO I KROP OG  SIND


 

Tai Chi 18 Qigong også kaldet Shi Ba Shi eller de 18 harmonier er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme blide flydende og harmoniske bevægelser. Der er fokus på at kunne give slip/ at få fornemmelsen af at smelte, på at blive groundet og centreret, at holde fokus og kun bruge lige netop den muskelkraft, der skal til for at uføre en bevægelse.

Du er nødt til at være fuldt tilstede i kroppen under udførelsen af øvelserne for at kunne integrere hele kroppen i bevægelsen, istedet for at arbejde med kroppen segmentvis.

 

Med regelmæssig Qigong træning vil du blive bedre til at mærke hvad der sker i kroppen, du får en bedre kropsholdning, dine knogler og muskler bliver stærkere, du bliver mere smidig og får en bedre balance. Derudover styrker træningen dit kredsløb, din lungefunktion, fordøjelsessystemet og immunforsvaret.


Lad dig føre med ind i denne stille og virkningsfulde bevægelseskunst, som giver dig en oplevelse af indre ro og glæde og  stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter.

 

Øvelserne er lette at lære og kan udføres af alle, da de bliver tilpasset den enkelte deltager på holdet.

Standing og

Medicinsk Ba Duan Jin Qigong

Tirsdag kl 16.30 - 18.00


STANDING

- VEJEN TIL HARMONI OG BALANCE I SIND, KROP OG SJÆL


I standing arbejdes på at integrere krop og sind og det er fundamentet for al Qigong træning. Standing betyder at stå, men der ligger mere i ordet end blot at stå i en stilling.

Det drejer sig om at være opmærksom og focusere på, hvordan kroppen har det her og nu.  Først når du sanser, hvor i kroppen du mærker ubehag eller spænder op er det muligt ændre dette og give slip ex. ved hjælp af visualisering. Når du lærer at stå, afspændt i en balanceret stilling, uden tankemylder og uden unødig brug af muskelkraft, kan livsenergien flyde frit i kroppen og dette stimulerer dine selvhelbredende kræfter.


Medicinsk Baduan Jin Qigong også kaldet Otte stykker Brokade er en af de ælste Qigong former i Kina. Det er 8 øvelser, der udføres med blide, runde og rolige bevægelser og stræk, kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Der arbejdes med en balanceret kropsholdning og med at give slip på al unødig muskelspænding. De langsomme, kontrollerede bevægelser øger gradvis bevægeligheden og koordination, styrke og balance bedres.

Øvelserne har en afstressende virkning og du vil opleve hvordan kroppen føles lettere og du fyldes med energi.PRIS

 

 5 turs kort 350 kr. (gælder 1½ mdr)

 

10 turs kort  600 kr. (gælder i 3 mdr)

 

Drop IN 75 kr.

 

 

 


QIGONG I CENTRUM


Slotsgade 31, 9000 Aalborg

kb.skovmand@gmail.com

+45 6166 5329


CVR-nummer: 38940163


© Copyright. All Rights Reserved.