HOLD OG PRISER


2020

Qigong starter igen i 2020 tirsdag den 7. januar


QIGONG  

Kontakt mig på: kb.skovmand@gmail.com

- for at høre om der er plads på nedenstående hold

- hvis i er en gruppe på min 6 personer er der mulighed for at oprette nye hold 


Tai Chi 18 Qigong

også kaldet Shi Ba Shi

Fredag kl 10.00 - 11.30   

 

QIGONG  

-  VEJEN TIL AT OPLEVE RO I KROP OG  SIND


 

Tai Chi 18 Qigong/ Shi Ba Shi er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme blide flydende og kontinuerlige bevægelser. Du er nødt til at være fuldt tilstede i kroppen under udførelsen af øvelserne for at kunne integrere hele kroppen i  bevægelsen, istedet for at arbejde med kroppen segmentvis. Der er fokus på at blive groundet og centreret, på at holde fokus og kun bruge lige netop den muskelkraft, der skal til for at uføre en bevægelse.

 

Med regelmæssig Qigong træning vil du få en bedre kropsholdning, dine knogler og muskler bliver stærkere, du bliver mere smidig og får en bedre balance. Derudover styrker træningen dit kredsløb, din lungefunktion, fordøjelsessystemet og immunforsvaret.


Lad dig føre med ind i denne stille og virkningsfulde bevægelseskunst, som giver dig en oplevelse af indre ro og glæde og  stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter.

 

Alle kan være med uanset alder og fysisk formåen.

Øvelserne bliver tilpasset den enkelte deltager på holdet.

Standing og

Medicinsk Ba Duan Jin Qigong

Tirsdag kl 16.30 - 18.00


STANDING

- VEJEN TIL HARMONI OG BALANCE I SIND, KROP OG SJÆL


I standing integreres krop og sind og det er fundamentet for al Qigong træning. Standing betyder at stå, men der ligger mere i ordet end blot at stå i en stilling.

Det drejer sig om at være opmærksom og focusere på, hvordan kroppen har det her og nu.  Først når du sanser, hvor i kroppen du spænder op eller hvor det  gør lidt ondt, er det muligt at give slip på unødig muskelspænding.

Når du lærer at stå afslappet i en balanceret stilling, uden tankemylder og uden unødig brug af muskelkraft kan energien flyde frit i kroppen og dette stimulerer dine selvhelbredende kræfter.


Medicinsk Baduan Jin Qigong er 8 øvelser, der udføres med blide, runde og rolige bevægelser og stræk, kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Der arbejdes med en balanceret kropsholdning og med at give slip på al unødig muskelspænding. De langsomme, kontrollerede bevægelser øger gradvis bevægeligheden og koordination, styrke og balance bedres.

Øvelserne har en afstressende virkning og du vil opleve hvordan kroppen føles lettere og du fyldes med energi.Der er ingen træning i 1. kvartal følgende dato
- fredag d. 20. marts

PRIS

 

 5 turs kort 350 kr. (gælder 1½ mdr)

 

10 turs kort  600 kr. (gælder i 3 mdr)

 

Drop IN 75 kr.

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Slotsgade 31, 9000 Aalborg

kbskovmand@gmail.com

6166 5329


QIGONG I CENTRUM