HOLD OG PRISER

Kontakt mig på: kb.skovmand@gmail.com

- for at høre om der er plads på nedenstående hold

- er i en gruppe på min 6 personer, er det muligt at oprette nye holdOBS

Ændringer i maj måned:


- Der er ingen træning fredag den 27. maj.


2022 


Tirsdag  kl 17.00 - 18.15

Fredag  kl 10.00 - 11.30

Tai Chi 18 Qigong/ Shi Ba Shi/ De 18 Harmonier 

Tai Chi 9 Qigong

5 Animals Qigong

Medicinsk Ba Duan Jin Qigong

Standing

QIGONG  

-  VEJEN TIL AT OPLEVE RO I KROP OG  SIND


Tai Chi 18 Qigong også kaldet Shi Ba Shi eller de 18 harmonier er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme blide flydende og harmoniske bevægelser. Der er fokus på at kunne give slip/ at få fornemmelsen af at smelte, på at blive groundet og centreret, på at holde fokus og kun bruge lige netop den muskelkraft, der skal til for at uføre en bevægelse.

Du er nødt til at være fuldt tilstede i kroppen under udførelsen af øvelserne for at kunne integrere hele kroppen i bevægelsen, istedet for at arbejde med kroppen segmentvis.

 

Med regelmæssig Qigong træning vil du blive bedre til at mærke hvad der sker i kroppen, du får en bedre kropsholdning, dine knogler og muskler bliver stærkere, du bliver mere smidig og får en bedre balance. Derudover styrker træningen dit kredsløb, din lungefunktion, dit fordøjelsessystem og immunforsvaret.


Lad dig føre med ind i denne stille og virkningsfulde bevægelseskunst, som giver dig en oplevelse af indre ro og glæde og  stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter.

 

Øvelserne er lette at lære og kan udføres af alle, da de bliver tilpasset den enkelte deltager på holdet.
STANDING

- VEJEN TIL HARMONI OG BALANCE I SIND, KROP OG SJÆL


I standing arbejdes på at integrere krop og sind og det er fundamentet for al Qigong træning. Standing betyder at stå, men der ligger mere i ordet end blot at stå i en stilling.

Det drejer sig om at være opmærksom og focusere på, hvordan kroppen har det her og nu.  Først når du sanser, hvor i kroppen du mærker ubehag eller spænder op er det muligt ændre dette og give slip ex. ved hjælp af visualisering. Når du lærer at stå afspændt i en balanceret stilling, uden unødig brug af muskelkraft og uden tankemylder, kan livsenergien flyde frit i kroppen og dette stimulerer dine selvhelbredende kræfter.


Medicinsk Baduan Jin Qigong også kaldet Otte stykker Brokade er en af de ælste Qigong former i Kina. Det er 8 øvelser, der udføres med blide, runde og rolige bevægelser og stræk, kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Der arbejdes med en balanceret kropsholdning og med at give slip på al unødig muskelspænding. De langsomme, kontrollerede bevægelser øger gradvis vævets elasticitet og bevægelighed, koordination, styrke og balance bedres.

Øvelserne har en afstressende virkning og du vil opleve, hvordan kroppen føles lettere og du fyldes med energi.Priser pr. 1. Januar 2022

 

 5 turs kort 375 kr. (gælder 1½ mdr)

 

10 turs kort  650 kr. (gælder i 3 mdr)

 

Drop IN 80 kr.