HOLD

Kontakt mig på: kb.skovmand@gmail.com

- hvis I er min 6 personer som ønsker jeg opretter et nyt hold

- hvis i har spørgsmål omkring mine Qigong hold i AOF regi

- hvis i ønsker Qigong undervisning til et event, et firma arrangement eller lign.Udendørs Qigong 

i Karolinelund.  


August måned

Tirsdag kl 18.00- 19.00  (8/8, 15/8, 22/8 og 29/8)


Pris

250 kr. for 4 gange

85 kr. for drop in


QIGONG  

-  VEJEN TIL AT OPLEVE RO I KROP OG  SIND


Tai Chi 18 Qigong også kaldet Shi Ba Shi eller de 18 harmonier er en mindful bevægelsesform med 18 øvelser, hvor kroppen arbejdes igennem med langsomme blide flydende og harmoniske bevægelser. Der er fokus på at kunne give slip/ at få fornemmelsen af at smelte, på at blive groundet og centreret, på at holde fokus og kun bruge lige netop den muskelkraft, der skal til for at uføre en bevægelse.

Du er nødt til at være fuldt tilstede i kroppen under udførelsen af øvelserne for at kunne integrere hele kroppen i bevægelsen, istedet for at arbejde med kroppen segmentvis.

 

Med regelmæssig Qigong træning vil du blive bedre til at mærke hvad der sker i kroppen, du får en bedre kropsholdning, dine knogler og muskler bliver stærkere, du bliver mere smidig og får en bedre balance. Derudover styrker træningen dit kredsløb, din lungefunktion, dit fordøjelsessystem og immunforsvaret.


Lad dig føre med ind i denne stille og virkningsfulde bevægelseskunst, som giver dig en oplevelse af indre ro og glæde og  stimulerer kroppens selvhelbredende kræfter.

 

Øvelserne er lette at lære og kan udføres af alle, da de bliver tilpasset den enkelte deltager på holdet.Shaolin 18 Qigong er en af de mange serier, som Shaolin munkene laver dels for at opnå styke, fleksibilitet og balance, dels at mestre at flytte livsenergien og kraften rundt i kroppen, så de kan opretholde et godt helbred både fysisk og meltalt.

I denne serie arbejdes der rigtig meget med indre dybe stræk og fokusering.


Det er en fordel at have erfaring med Qigong da denne serie er fysisk og teknisk krævendeMedicinsk Baduan Jin Qigong også kaldet Otte stykker Brokade er en af de ælste Qigong former i Kina. Det er 8øvelser, der udføres med blide, runde og rolige bevægelser og stræk, kombineret med en naturlig dyb vejrtrækning.

Der arbejdes med en balanceret kropsholdning og med at give slip på al unødig muskelspænding. De langsomme, kontrollerede bevægelser øger gradvis vævets elasticitet og bevægelighed, koordination, styrke og balance bedres.

Øvelserne har en afstressende virkning og du vil opleve, hvordan kroppen føles lettere og du fyldes med energi.
STANDING

- VEJEN TIL HARMONI OG BALANCE I SIND, KROP OG SJÆL


I standing arbejdes på at integrere krop og sind og det er fundamentet for al Qigong træning. Standing betyder at stå, men der ligger mere i ordet end blot at stå i en stilling.

Det drejer sig om at være opmærksom og focusere på, hvordan kroppen har det her og nu.  Først når du sanser, hvor i kroppen du mærker ubehag eller spænder op er det muligt ændre dette og give slip ex. ved hjælp af visualisering. Når du lærer at stå afspændt i en balanceret stilling, uden unødig brug af muskelkraft og uden tankemylder, kan livsenergien flyde frit i kroppen og dette stimulerer dine selvhelbredende kræfter.