OM

HVEM ER JEG

UDDANNELSE


2019: Instruktør i Medicinsk Baduanjin Qigong ved Huong Le Nguyen, Rygklinik Gladsaxe

2017- 2019: Franklin Metoden - Pelvis Power, Liberate Your Shoulders and Breathe Deeply & The Healthy Spine and Postural Delight. ved Morten Ditmer

2016- 2018: Qigong instruktør i Tai Chi 18 Qigong, Five Animals Qigong, Shaolin Ba Duan Jin, Six Sounds Qigong, Tai Chi 9 Qigong og Xing Yi ved Torben Rib, Practical Tai Chi Chuan Denmark

2010: Instruktør i Nødværge med omtanke (fysisk konflikthåndtering)- fra Durewall Instituttet

1991: Fysioterapeut


Alle disse områder har focus på det hele menneske og på at bevægelser skal udføres med så lidt kraft som muligt.


QIGONG

Gennem de sidste 10-15 år har jeg trænet Tai Chi og Qigong og det har haft stor betydning for mig både professionelt og personligt. Jeg er blevet bedre til at give slip, er fysisk stærkere, mere smidig og eftergivelig, jeg har fået en bedre kropsholdning og er blevet mere fokuseret.

Det er da ikke så værst endda.

 

Qigong er på en gang stilhed i bevægelse & bevægelse i stilhed.

Qigong er en enkel og dybsindig træningsform, hvordu skærper opmærksomheden på kroppen. Det handler om at kunne give efter, om at kunne give slip for at blive stærk. Den samme graciøse, flydende og ubrudte bevægelse gentages flere gange. Bevægelserne kombineres med et naturligt åndedræt, som er kendetegnet ved at være stille, jævnt, langt og dybt.

At skabe forandring i den måde vi bevæger os på og at ændre på gamle vaner, er en proces der tager tid og det kræver at man lytter til kroppen og er tilstede i nuet. 


KEEP IT SIMPLE  - MAKE IT POSSIBLE

QIGONG I CENTRUM


Slotsgade 31, 9000 Aalborg

kb.skovmand@gmail.com

+45 6166 5329


CVR-nummer: 38940163


© Copyright. All Rights Reserved.